Blancdeguix

Mapa no disponible.

espai de creació

Dades

Adreça
Buenos Aires, 20
Telèfon
93 512 12 99 / 654 330 889
Email
blancdeguix@gmail.com
Web
www.blancdeguix.net

Descripció

L’escola BLANCDEGUIX, espai de creació, és una associació de serveis artístics amb seu al Masnou, Barcelona.

BLANCDEguix és un espai de creació on s’imparteixen cursos estables de dibuix, pintura, ceràmica i gravat per adults/es i nens/es. A més organitza visites guiades, projectes artístics i editorials, monogràfics per artistes, cursos per empreses i particulars, disseny gràfic, workshops, lloguers de tallers per artistes, exposicions mensuals i conferències...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - -  - - - - - - 

#Dibuix i pintura………………………………….

A  la nostra escola de dibuix i pintura del Masnou acollim els interessos dels alumnes i les alumnes, sempre amb la voluntat de fer de l’exercici de la pintura un esdeveniment intel•lectual. Des d’algú que vol iniciar-se en el món de l’art, a algú que vol preparar el seu exàmen d’ingrés a Belles Arts, com a professionals interessats en descobrir noves disciplines.

Horari: Dimecres, de 9.30 a 11.30. Dimarts i dijous de 19.00 a 21.00.

A partir d’una sessió per setmana.

#Gravat i edició gràfica………………………………….

Tècniques calcogràfiques i familiarització amb els processos del taller i les eines que intervenen en la fabricació de la matriu i la impressió de l’estampa sobre paper. Gravarem i estamparem a partir de diferents tècniques i es faran practiques d’estampació al buit amb tècnica directa i practiques amb carborúndum, monotípia i collage sobre matriu. Basant-nos en la creació i edició de llibres d’artista. Aprenent a conceptualitzar i portar les nostres idees des del llenguatge gràfic. El llibre com objecte i el llibre com a peça artística. Pràctiques en diferents formes d’enquadernar, impressió digital, gravat, u obra única.

Horari: Divendres de 19h a 21h.

#Ceràmica………………………………….

Ceràmica útil, ceràmica artístuca, escultura, decoració i disseny.

Taller de familiarització dels procediments ceràmics a partir de la classificació i elaboració d’esmalts, coneixements dels tipus de fang i les seves respectives coccions i introducció a les tècniques pictòriques utilitzant reserves i patrons.

Horari: divendres de 18.30h a 20.30h.

 

 

Etiquetes

Veure a elmasnouactiu.cat

Formulari de contacte