Finques Meslloc

Mapa no disponible.

Administració de finques

Dades

Adreça
Sant Miquel, 23
Telèfon
93 555 69 03
Email
recepcio@meslloc.com
Web
http://www.meslloc.com

Descripció

FINQUES MESLLOC, és una empresa dedicada als serveis immobiliaris propietat de la família LLIGOÑA CAYETANO.
Ens trobem a EL MASNOU, poble de platja, situat entre les ciutats de Mataró i Barcelona, ambdues a uns 18 km de distància i amb unes excel·lents comunicacions.
Prestem SERVEIS IMMOBILIARIS des de l’any 1.974, any en que va ésser fundada l' empresa, actualment també prestem els nostres serveis a la ciutat de MATARÓ i a ARGENTONA sota la marca VIVÉ FINQUES, empresa fundada l’any 1910.
Meslloc és l’empresa de Serveis Immobiliaris amb més presència al Maresme, amb un equip humà format per més de 22 persones, amb aquest equip hem aconseguit que els nostres clients se sentin còmodes, confiats i segurs.
Som una empresa DINÀMICA, INNOVADORA i HONESTA, basada en la MILLORA continua, amb total TRANSPARENCIA amb els nostres clients i amb un gran nivell d’auto EXIGENCIA. Treballem com som.
El nostre objectiu és donar un assessorament immobiliari de QUALITAT, basat en un CONEIXEMENT profund del mercat immobiliari i de les necessitats dels nostres clients, oferir-lo des del RESPECTE a la legislació vigent i comptar amb la seva CONFIANÇA.

Etiquetes

No hi ha etiquetes.

Veure a elmasnouactiu.cat

Formulari de contacte