Abril Centre de Medicina Estètica

Mapa no disponible.

Estètica avançada i Medicina Estètica

Dades

Adreça
Pere Grau, 53
Telèfon
93 540 44 28
Email
info@centreabril.com
Web
http://centreabril.wordpress.com

Descripció

El Centre Abril és un centre d'estetica avançada. T'oferim des dels serveis bàsics d'estètica, als serveis d'estètica avançada amb aparatologia d'última generació, i també serveis de medicina estètica realitzats per un metge col · legiat. Tots els nostres serveis estan realitzats per personal qualificat i titulat per oferir un servei d'alta qualitat.
  El Centre Abril és un espai on cuidarem tant el seu exterior com el seu interior, perquè la seva experiència sigui de relaxació total, i un luxe per als seus sentits.

Per a més informació ens podeu buscar a facebook  https://www.facebook.com/centreabril i també al nostre blog http://centreabril.wordpress.com/

Serveis:
Estètica facial, tractaments reafirmants i antiarrugues, mesoteràpia virtual, radiofreqüència, fotorejoveniment, làser díode facial, sol uva, peelings corporals, LPG ​​Endermologie, Pressoteràpia, massatges, drenatge linfàtic, fisioteràpia, osteopatia, acupuntura, reflexologia podal, manicures, pedicures, ungles gel i acríliques, depilacions, fotodepilació, dietes, anàlisi intolerància alimentària... Txi-kung, reiki.

Etiquetes

Veure a elmasnouactiu.cat

Formulari de contacte