Restaurant Orfila

Mapa no disponible.

Restaurant

Dades

Adreça
Roger de Flor, 43
Telèfon
93 555 01 88/
Email
info@restauranteorfila.es
Web
http://www.restauranteorfila.es

Descripció

ORFILA és un petit restaurant nascut del bon gust per la cuina. És des de finals de novembre de 2008 que aquest obre les seves portes per oferir de mans de Xavier Orfila, xef i propietari, una cuina que es pot definir com de producte, respectant les temporades i fusionant els estils diversos de cuina diferent a la resta.

Situat al mateix centre de la localitat costanera del Masnou, Orfila ja gaudeix d'una clientela que no dubta a repetir, trobant en l'un equilibri perfecte entre una carta molt atractiva i equilibrada però sense excentricitats, igual que els seus postres, d'elaboració pròpia i una carta de vins molt correcta.

La ubicació no pot ser més cèntrica, al centre del poble, al costadet del Mercat Municipal, en una zona ben comunicada i amb grans previsions d'expansió comercial que hi ha un gran projecte urbanístic just al davant.
Sens dubte aquest restaurant és una magnífica opció per a tots aquells que busquen un altre lloc, res comercial i diferent a la resta dels locals fins ara coneguts a la zona

Etiquetes

Veure a elmasnouactiu.cat

Formulari de contacte