Formació

Emprenedoria

Les claus per convertir una idea en negoci

dilluns 22 de setembre de 2014 , dimecres 24 de setembre de 2014

Taller per emprendre 1

Sessions
2
Hores
6 hores
Sessió 1
dilluns 22 de setembre de 2014, 09:30 a 12:30
Sessió 2
dimecres 24 de setembre de 2014, 09:30 a 12:30

Objectius:

Donar una visió global dels trets que determinen la viabilitat de qualsevol projecte, analitzant les diferents etapes del procés emprenedor i les eines a utilitzar des de la idea, l'impuls i els recursos per portar-la a terme, així com la relació amb el mercat, la comunicació i els elements de diferenciació que el faran viable i sostenible.

Continguts:

   Sessió 1 

       -Aprofundir en el grau de maduració de la idea, del seu impuls i sobretot del concepte clau de la diferenciació per donar valor al client.

       -Analitzar els errors més habituals en els projectes d'emprenedoria per tenir clar el que no s'ha de fer.

       -Fer un test per avaluar el potencial del seu projecte des de les vessants: emprenedor, idea de negoci i mercat. Es lliurarà un DAFO (genèric) que es comentarà individualment. 

   Sessió 2

       -Aprofundir en la visió de mercat, mirar més enllà per identificar com ho fan els millors, la importància de la comunicació i la focalització en el concepte d'orientació al client, insistint en que no és una batalla de productes i/o serveis sinó de percepcions.

       -A partir d'un cas concret, acabar amb una visió numèrica tant des de la vessant d'inversió com del compte de resultats i balanç.

       -Fer la síntesi dels conceptes clau per emprendre el projecte empresarial.

Perfil dels participants:

Persones amb una idea de negoci que desitgen tenir una visió global que els permeti entendre i decidir com i de quina manera han d'enfocar els passos a seguir abans de posar en marxa el seu projecte.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
Google+

Etiquetes

Descàrrega

Descarregar document  

També et pot interessar

Agenda