Formació

Networking

NetworKing Express Pro

dijous 25 de febrer de 2016 , dijous 1 de gener de 1970

Dinàmica de networking

NetworKing Express Pro
Sessions
1
Hores
3 hores
Sessió 1
dijous 25 de febrer de 2016, 16:30 a 19:30
Sessió 4
dijous 1 de gener de 1970, : a :

OBJECTIUS:

- Ajudar als membres d’una comunitat a millorar les seves relacions professionals incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possibilitats de negoci entre els membres d’una zona/àrea.

- Cohesionar el teixit empresarial amb dinàmiques que generin contactes i creació de comunitat sortint de la zona de confort entre tots els participants de la Comunitat. D’una manera pràctica i experiencial. La millor manera d’aprendre és fer, el que diuen els anglosaxons: ‘Learning by doing’ | ‘Aprenent fent’

Culturalment l’empresari, emprenedor, autònom català desitja connectar però té unes barreres per aprofitar tot el seu potencial i el potencial del seu entorn. D’una manera molt propera amb les diferents dinàmiques anirà connectant i potenciant diferents habilitats de forma que connecti amb els seus interlocutors, creant noves oportunitats per ell mateix/a i pels altres assistents.

 

CONTINGUTS:

1a Activitat: Speednetworking

SpeedDating o Cites ràpides, d’una manera molt dinàmica i directa, sortint de la zona de confort contactarà i connectarà amb molta gent. La idea és veure els grans avantatges d’ampliar la xarxa de contactes, obtenir referències i aconseguir recomanacions.

2a Activitat: Elevator Speech

Un cop trencat el gel, es fan petits grups on tothom pot parlar en públic amb més confiança i relacionar-se amb tothom, adoptant comportaments i presentant-se amb les 5W: Who - Qui?, What - Què?, Where - On?, When - Quan?, How - Com?, Why - Per què?

3a Activitat: Networking Free

Després de presentar-se diverses vegades i repetir les presentacions amb diferents interlocutors, es connecta amb els que encara no s'ha parlat i també amb aquells que volem aprofundir per reservar una nova trobada o reunió per conèixer més en detall les possibilitats de col·laboració.

 

Les activitats són vàlides per qualsevol professional que necessita incrementar la seva xarxa de contactes d’una manera eficaç, dinàmica, divertida i que funcioni. L’exercici és vàlid per tothom que tingui interès en potenciar les competències anomenades ‘soft skills’ per comunicar la seva idea, projecte, negoci i trobar des de clients a proveïdors fins noves idees.

 

EXPERT: Antoni Porras Sánchez (APS Networking)

 

Activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona

Activitat posposada. En breu es programaran les noves dates

 

 

Comparteix

Facebook
Twitter
Google+

Etiquetes

Agenda