Notícies

Dimecres 19 de juny de 2019 | Emprenedoria

Oberta la convocatòria per la concessió de subvencions 2019 pel foment de l'economia local, la consolidació del teixit productiu i l'impuls del mercat de treball per empreses del municipi.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el dia 15 de juny de 2019 i finalitzarà el dia 15 de juliol de 2019, ambdós inclosos.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica us informem que en data 14 de juny de 2019 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per inversions en locals que hagin realitzat els negocis ubicats al Masnou.

La dotació atorgada per a aquesta convocatòria és de 10.000 euros. Els beneficiaris podran obtenir una subvenció màxima individual de 1.500 € IVA exclòs.

Aquesta convocatòria podrà subvencionar les despeses elegibles realitzades, executades i pagades entre el dia 1/01/2018 i el 31/12/2019, ambdós inclosos.

La convocatòria d’ajuts és realitza per a les següents línies, d’acord a les línies contingudes a l’art. 4 de les bases específiques reguladores:

a) Línia 1. Inversions en locals.  L'objecte de les subvencions és fomentar la realització d'inversions per ampliació, adequació i millora de locals comercials, de serveis o industrials situats al terme municipal del Masnou, per tal de contribuir a la consolidació dels teixit productiu local i al desenvolupament econòmic i comercial del municipi.

 

La informació i documentació relativa a aquest tràmit la podreu trobar al catàleg de tràmits de la web de l’Ajuntament del Masnou (https://cataleg.elmasnou.cat/TramitsDestacats.aspx)

 

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu dirigir-vos al personal tècnic de la Casa del Marquès al telèfon 93.540.43.32 o per correu electrònic a l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat.

Comparteix

Facebook
Twitter
Google+

Agenda