Ara més que mai, les pimes necessiten repensar, reenfocar i transformar els seus negocis a la situació actual, i amb el suport del programa Accelera el Creixement és possible!

Accelera el Creixement és un programa impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona que des de l’any 2012 ajuda al creixement de 50 pimes per any, a través d’un acompanyament personalitzat, on s’elabora un pla de creixement i es dóna suport a la seva execució. 

Un programa valorat en 5.500 €, però amb el suport de la PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500 €.

Sessió informativa dimecres 19 de maig a les 16 h.

Inscriu-te https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsLnr2oO0NdNTPuAaeWPwoETEoKhAib1aGm407OaDqGsZAMQ/viewform

 

Requisits:

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat)
  • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement

 

Objectius:

Transformar i reorientar el model de negoci, identificant les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Continguts:

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment en què passaràs per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci.

9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa estructurat en tres fases consistents en la selecció d’empreses participants (abril – juliol 21), reflexió i elaboració del Pla de creixement i suport en l’execució del Pla (setembre 21 – març 22) i suport en l’execució del mateix (abril – juny 22).

Convocatòria:

Inscripcions obertes fins al 7 de juny de 2021 (inclòs)

Emplena el full d’inscripció a l’enllaç https://www.acceleraelcreixement.com/wp-content/uploads/2021/04/full-de-participació-acelera-10a-edició.pdf i envia-ho a acuatrecases@pimec.org

L’empresa només haurà de pagar 500 € + IVA que abonarà una vegada seleccionada.

Podeu trobar tota la informació del programa a https://www.acceleraelcreixement.com/

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

Comparteix