Si tens menys o 35 anys i tens una idea de negoci atractiva que vols impulsar des del Masnou o l’has engegat aquest any 2022, presenta la teva candidatura i opta al Premi d’emprenedoria Jove del Masnou d’enguany. Podràs optar a un premi de 4.000 €.

L’autoocupació és una alternativa atractiva per a la teva entrada en el món laboral i el Premi d’emprenedoria jove una alternativa per a finançar el teu projecte emprenedor.

Quins són els requisits per a poder optar?

  • Tenir 35 anys o menys en el moment de la convocatòria del premi.
  • Estar empadronat al Masnou amb anterioritat a la data de la convocatòria.
  • Tenir una participació en el projecte empresarial igual o superior al 50%.
  • Tractar-se d’un projecte empresarial que encara no estigui en funcionament o bé no s’hagi posat en marxa abans de l’1 de gener del 2022.
  • Tenir la seu social i la seu de l’activitat (en el cas que n’hi hagi), al municipi del Masnou.
  • No poden participar en aquest premi les persones o empreses que hagin estat guanyadores d’alguna convocatòria anterior del mateix premi.

Puc tenir suport per a presentar la meva candidatura?

Si voleu presentar la vostra candidatura i necessiteu suport en la confecció del pla d’empresa, les persones participants al premi podreu disposar de l’assessorament del servei de creació i consolidació d’empreses del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou.

Quan i com puc presentar la meva candidatura?

Les sol·licituds de participació en el premi i tota la documentació que es requereix s’hauran de presentar telemàticament des de la seu electrònica de l’Ajuntament del Masnou entre el dia 21 d’agost de 2022 i el dia 23 de setembre de 2022 (ambdós inclosos).

No ho dubtis i prepara la teva candidatura!

Veure més

Comparteix