Una nova programació d’accions formatives per a empreses i autònoms s’iniciarà aquest mes de juny

Aquest mes de juny iniciem una nova programació d’accions formatives adreçada a persones emprenedores i empreses. Aquest bloc de formació s’anomena “dimecres fiscals” ja que els dimecres de juny, hi haurà una formació sobre aspectes fiscals que les persones emprenedores i autònomes han de conèixer per a gestionar amb èxit els seus negocis.

Totes les formacions es faran en horari de tarda i de manera telemàtica i no tenen cap cost per a les persones participants.

Les formacions que es realitzaran són les següents:

  1. ASPECTES FISCALS I COMPTABLES QUE LES PERSONES AUTÒNOMES HAN DE CONÈIXER SOBRE EL SEU NEGOCI

A càrrec de Yolanda Presa Alamillos

Objectiu de la formació:

Acostar la mecànica dels impostos a les petites empreses, per tal que a través de la pràctica coneguin millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent o juntament amb els seus gestors, una millor planificació de la seva tributació.

A qui va dirigida:

Persones empresàries individuals autònomes, professionals independents amb la seva empresa en funcionament, que tinguin interès a conèixer i/o actualitzar els aspectes fiscals que afecten el seu negoci i/o resoldre dubtes sobre la temàtica en qüestió.

Personal treballador de departaments fiscals que tinguin interès en aprofundir en la matèria i/o actualitzar-se.

Durada: 8 h

Dates: dimecres 1 i 8 de juny de 2022

Horari: de 15:30 a 19.30 h

Modalitat: Telemàtica

Inscriu-te aquí

  1. PRESENTA ELS TEUS IMPOSTOS PER INTERNET I ESTALVIA TEMPS I DINERS

A càrrec de Yolanda Presa Alamillos

Objectiu de la formació:

Que les persones autònomes professionals i les microempreses, a través de l’elaboració d’un cas pràctic adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per la seu electrònica de l’Agència Tributària, per dotar-les d’una majora autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalviar-s’hi costos d’administració.

A qui va dirigida:

Persones empresàries individuals i/o autònomes professionals independents, que tinguin interès a conèixer la mecànica dels seus impostos o que hagin realitzar el taller d ’”Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer sobre el seu negoci” i vulguin aprofundir en la part pràctica de la presentació dels seus impostos.

Durada: 8 h

Dates: dimecres 15 i 22 de juny

Horari: de 15:30 a 19:30 h

Modalitat: Telemàtica

Inscriu-te aquí

PER A TOTES LES FORMACIONS CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. PLACES LIMITADES!

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Casa del Marquès: 93 554  43 32

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona

Comparteix