Si resideixes al Masnou,  tens 35  anys o menys i estàs preparant un projecte o bé l’has posat en marxa a partir del dia 1 de gener de 2020, pots optar al VIII Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove.

La quantia d’aquest premi per incentivar l’emprenedoria és de 4.000 euros. El guardó té la finalitat de fomentar l’esperit emprenedor entre el jovent del municipi i incentivar l’aparició de noves iniciatives empresarials que siguin viables tècnicament i econòmicament.

Pots presentar la teva sol·licitud telemàticament a partir del dia 18 de setembre de 2020 fins al 17 d’octubre de 2020 ambdós inclosos.

Pots consultar totes les condicions i requisits per participar-hi a les bases específiques reguladores d’aquestes subvencions aquí.

 

La sol·licitud de participació a la convocatòria d’enguany la pots trobar a l’apartat de tràmits de la pàgina web de l’Ajuntament del Masnou. Cliqueu aquí per accedir-hi.  

 

Per qualsevol dubte o aclariment contacteu amb el personal tècnic del Centre d’empreses Casa del Marquès a l’adreça de correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat o per telèfon al núm. 935404332.

 

 

Text de la notícia

Comparteix