La teva empresa necessita revisar la seva situació financera? Pateix tensions de tresoreria? Necessita finançament per fer front a un projecte? Ha de reestructurar el seu finançament?

Et presentem el programa Diagnosi i acompanyament financers, el qual et farà una avaluació ràpida de les teves potencialitats i mancances financeres i t’oferirà un acompanyament expert personalitzat per posar-hi solucions.

L’objectiu d’aquest programa és millorar la gestió financera de les empreses, ajudar-les a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves, en l’actual conjuntura de restricció del crèdit empresarial.

El programa està finançat al 100% per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ i es duu a terme a través de la FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme) i els experts col.laboradors membres d’Assessors en Xarxa.

Per ajudar-vos en els vostres reptes la FAGEM posa a la vostra disposició, sense cap cost, dues assessores financeres, un estudi financer de la vostra empresa per saber-ne l’estat i donar-vos consells.

Deixa’t assessorar per les nostres assessores i fes més efectiva la teva empresa.

Per sol·licitar el servei has de trucar a la FAGEM al telèfon 93 790 24 80 o enviar un correu e- a fagem@fagem.org.

 

Comparteix