El 14 de març, el Centre d’empreses Casa del Marquès acull una jornada de presentació de dues franquícies interessades a implantar el seu negoci al Masnou. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, i com a resposta a la voluntat de fomentar l’autoocupació, s’està treballant en programa d’accions que facilitin i promoguin el contacte entre persones interessades a crear el seu propi negoci i les empreses que ofereixen franquícies. Per  a aquestes actuacions, l’Ajuntament col·labora amb una de les empreses ubicades al Centre d’empreses: franquicies.cat. 

A la sessió del dia 14 de març (de 12 a 14 h), es presentaran les franquícies Beep i La fábrica del cartucho. Aquestes marques donen suport al franquiciat durant el procés d’emprendre: creació, ubicació del local, etc. A més, tenen un conveni amb una entitat bancària per finançar la inversió inicial (10.000 euros en el cas de La fábrica del cartucho i 20.000 euros en el cas de Beep).

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bacaria, consultor expert en franquícies i creador de la pàgina web franquicies.cat.

Comparteix