Des del Centre d’empreses Casa del Marquès us fem difusió del Programa CREACTIVES, que tindrà lloc del 8 de maig al 14 de juny en format virtual organitzat des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, i l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.

Aquest programa està adreçat a 35 dones creadores de producte físic de la província de Barcelona amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu de negocis creatius amb perspectiva de gènere. Les inscripcions estan obertes fins el proper 16 d’abril.

QUÈ I PER QUÈ CREACTIVES?

CREACTIVES és un programa de mentories grupal i integral per al creixement empresarial i desenvolupament personal per al nucli de dones creadores.

L’objectiu principal del programa és posar al servei de les creadores de producte tot el coneixement i experiència de tres esferes essencials per a la sostenibilitat dels seus projectes, amb la intenció de que ho puguin integrar i aplicar de forma pràctica i eficient.

De la mà de tres docents expertes en cada esfera:

  • Èlia Fibla en l’esfera negoci.
  • Marta León en l’esfera cicle de vida.
  • Míriam Díaz en l’esfera d’autogestió.

Amb la integració d’aquestes tres esferes, millorarem l’augment de la productivitat empresarial i, a més, aprendran a saber com gestionar temps i energia a la fi d’evitar el desgast personal.

D’aquesta manera estarem potenciant i recolzant la sostenibilitat econòmica, temporal i emocional dels projectes liderats per dones.

Aquest programa és per a:

  • Dones emprenedores de producte
  • Si el projecte pertany a l’àmbit creatiu/artesanal
  • Està a la fase inicial del projecte i/o necessiten consolidar unes bases fermes per al negoci

QUÈ TROBARÀS?

Volem innovar en el contingut però també en el format, per això es treballarà amb femtories grupals e integrals per al creixement empresarial i desenvolupament personal (120 min). Formació específica pel desenvolupament de negoci (120 min), i una classe per explicar com funcionen les mastermind i com dinamitzar-les.

Ens veiem a CREACTIVES

Del 8 DE MAIG al 14 DE JUNY

Dues classes per setmana

De 15:00h a 16:30h

En línia

Per a més informació podeu contactar amb Vanessa Guixé a l’adreça de correu electrònic guixemv@diba.cat

INSCRIPCIONS

Comparteix