Agenda

Presentació

Acte de presentació del programa Reempresa

Dimarts 8 de juliol de 2014, de 12:00 a 13:00

L'Ajuntament del Masnou s'incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori

Programa

11.45 h. Acreditacions

12.00 h. Benvinguda a càrrec de Joaquim Fàbregas, regidor delegat de Promoció Econòmica i Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou.

12.05 h. Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

12.15 h. Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col•laboració establerta amb l’Ajuntament del Masnou, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

12.25 h. Intervenció de Roser Moré, presidenta de la FAGEM

12.30 h. Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. Presentació de l’acord de col•laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

12.40 h. Torn de preguntes moderat per Joaquim Fàbregas, regidor delegat de Promoció Econòmica i Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou.

12.50 h. Cloenda a càrrec de Pere Parés, alcalde de l’Ajuntament del Masnou

13.00 h. Fi de l’acte

Formulari d'inscripció

Comparteix

Facebook
Twitter
Google+

Tags

No hi ha etiquetes.

Agenda