És el tercer any que l’Ajuntament del Masnou i Coop Maresme (Ateneu cooperatiu del Maresme) organitzen una trobada dedicada a l’emprenedoria social i el cooperativisme. La jornada d’aquest 2023 té com a objectiu principal potenciar i impulsar el cooperativisme i altres formes d’emprenedoria social com a opcions reals d’autoocupació i emprenedoria dins el sector de les cures. Tindrà lloc el 6 d’octubre a l’Auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès, en horari de 9.30 a 13.30 h.

El sector serveis i en especial, els serveis a les persones tenen un gran pes en l’economia del territori. La temàtica de l’edició d’enguany és fruit de l’estudi realitzat per l’Ateneu de Cooperatives del Maresme sobre la situació actual del sector de les cures a la comarca i també, al Masnou. La diagnosi es presentarà a la cita del 6 d’octubre.

La matinal també comptarà amb una xerrada tècnica de diverses cooperatives del sector de les cures, que explicaran les seves iniciatives alternatives als models convencionals. A més, hi haurà un espai de networking per tal que les persones assistents puguin conversar amb les cooperatives participants així com una sessió informativa sobre les cooperatives com a solució alternativa i innovadora a la creació d’empreses.  Vegeu-ne el programa sencer.

La jornada s’adreça a persones i empreses ja vinculades a les cures, i també a d’altres que el veuen com un sector atractiu on treballar o autoocupar-se. Les cooperatives en funcionament i les persones interessades en l’economia social i el cooperativisme també podran treure’n profit d’aquesta trobada.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

Comparteix