Benvolguts/des,

 

L’Ajuntament del Masnou i Coop Maresme us convidem a les primeres JORNADES DE COOPERATIVISME I ECONOMIA SOCIAL del Masnou, Alella i Teià, que celebrarem a la Sala Joan Comellas de l’Edifici centre de l’Ajuntament del Masnou (C. Josep Pujadas Truch 1A, el Masnou) els dies 21 i 22 d’octubre, i que tenen com a objectiu principal potenciar i impulsar el cooperativisme i altres formes d’economia social, com a opcions reals d’emprenedoria i ocupació – Finalment les Jornades es van celebrar el dia 5 de novembre, en una única jornada, i dins de les VIII Jornades d’ocupació.

 

Cada dia es centra en una temàtica diferent. La primera jornada, estarà enfocada al món cooperatiu i les oportunitats d’ocupació i emprenedoria, i la segona anirà més dirigida al món cooperatiu i l’educació.

 

Les jornades comptaran amb una taula rodona de casos d’èxit de cooperatives de tres sectors diferents: el sector de la logística i el transport, el sector de la jardineria i el de l’atenció i serveis a les persones. També hi haurà xerrades-formatives sobre la creació i la transformació en cooperativa, i sobre temes d’actualitat en relació al cooperativisme i el món educatiu, així com tallers i dinàmiques dirigides per cooperatives d’educació.

 

PROGRAMA

Dijous 21 d’octubre: “Oportunitats d’ocupació i emprenedoria” – De 9.30 a 13.30 h

09.30h Rebuda de les persones participants

10.00h Benvinguda institucional

10.15h Xerrada-Formativa “La cooperativa com a oportunitat d’ocupació i autoocupació” – A càrrec de Facto Coooperativa SCCL

12.00h Pausa

12.30h Taula d’experiències “Els casos d’èxit en autoocupació” – Cooperatives convidades: Coop de Pedal (sector transport), Idària (sector jardineria) i Coop Micaela (sector atenció domiciliària)

 

Divendres 22 d’octubre: “Coooperativisme al món educatiu” – De 9.30 a 13.30 h  CANCEL·LADA

09.30h Xerrada Inspiració – A càrrec de Noemí Duran de La casa voladora i Reescriure entre cossos

10.00h Taula d’experiències “Compartim experiències de cooperatives d’educació” – Cooperatives i entitats convidades: Escola Ocata (CuEmE), Escola Camí del Mig, Basket Beat i Dans Invitro

11.00h Punt de Trobada: intercanvi de reflexions – Dinamitzat per Musicop

11.30h Tallers experimentals – A càrrec de Basket Beat, Dans Invitro i Musicop

13.30h Soundpainting – A càrrec de Ferran Badal

 

De cara a controlar adequadament l’aforament, cal inscripció prèvia a:

 

https://serveis.coopmaresme.cat/program/

 

Comparteix