Ahir, dilluns 14, es va fer la cloenda del projecte “Cultura emprenedora a l’escola” (CuEmE), de la Diputació de Barcelona, que ha dut a terme l’Escola Ocata amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou. En aquest projecte, els alumnes de 5è de primària, guiats i orientats pel director i la tutora, han creat des de l’inici fins al final la cooperativa El 5è Pot. El projecte va culminar amb la venda dels productes fabricats a la Fira Comercial i Gastronòmica i el lliurament d’un percentatge dels beneficis a l’ONG Metges sense Fronteres, que es farà en breu.

L’acte de cloenda va comptar amb l’alcalde del municipi, Jaume Oliveras i Maristany; la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch Sánchez, i un dels tècnics municipals de Promoció Econòmica, que ha participat activament en aquest projecte. L’alcalde i la regidora van fer el lliurament dels diplomes acreditatius als alumnes participants.

Una altra escola del municipi amb dues línies ja ha traslladat a l’Ajuntament la seva voluntat de participar en aquest projecte el proper curs.

Comparteix