LOTUS Estudi


 Pàgines web, botigues online, allotjament, manteniment web, suport tècnic, comunicació digital, SEO 

 

LOTUS Estudi és un petit estudi de creació digital. Ens apassiona crear pàgines web i botigues online, així com impulsar projectes des d’una estratègia de comunicació digital. Per això, acompanyem a emprenedors i empreses a destacar en internet!

Escoltem les teves necessitats, ens esforcem a conèixer el teu projecte i treballem de manera propera a tu. Ajudem a persones i empreses a crear o millorar la seva imatge en internet i presència digital per connectar amb el públic i ser més competitius.

Treballem el disseny i desenvolupament web, fent pàgines atractives i adaptables a tots els dispositius, oferim servei tècnic per temes web així com manteniment web i servei de hosting. Fem botigues online per ajudar-te a vendre en internet i també aplicacions per al teu negoci.

Per una altra banda podem ajudar-te a millorar el teu posicionament amb un treball puntual o pla de SEO i donar suport a les empreses en l’àmbit del marketing digital i creació /gestió de continguts tant per a webs com per xarxes socials.

Sense cap compromís, explica’ns què necessites i mirarem la millor manera de donar-hi solució!

 


Informació de contacte

 600711985 - 644 962 530 

 600711985 

 Passeig del Bellresguard, 12, El Masnou, España