Notícies

Divendres 9 de juliol de 2021 | Empresa

Ampliació de termini fins al proper dia 5 d’agost per presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions extraordinàries per a les empreses locals afectades per les limitacions decretades per contenir la pandèmia.

L’Ajuntament mobilitza 130.000 euros en dos tipus de subvencions

 

S'ha ampliat el termini de presentació de sol·lcituds fins el proper dia 5 d'agost de 2021, aquest dia inclòs

 

Des del dia 27 de maig i fins al dia 5 d'agost del 2021 (ambdós inclosos) es poden presentar sol·licituds de subvenció en el marc d’aquesta convocatòria. Aquesta convocatòria té l’objectiu de concedir subvencions a empreses i professionals del Masnou afectats per les limitacions decretades per contenir la pandèmia de la COVID-19, com la suspensió d’activitat, les restriccions d’aforament... La convocatòria està dotada amb 90.900 euros.

Es convoquen dues línies de subvencions, una destinada a donar suport a l’activitat comercial i/o de prestació de serveis oferts des d’un establiment situat a peu de carrer al Masnou o al Mercat Municipal i altra per a donar suport a activitats empresarials i professionals que tenen per objecte mantenir els llocs de treball de persones assalariades i autònomes.  L’import màxim que pot rebre cada sol·licitant per a la primera línia és de 2.000 euros i per a la segon de 1.200 euros.

Si voleu conèixer els detalls d’aquesta convocatòria, consulta la infografia relacionada en aquest enllaç http://www.casadelmarques.cat/docs/Infografia-Subvencio-Extraordinaria.pdf

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

Agenda