Notícies

Dimarts 9 de febrer de 2016 | Emprenedoria

El Centre d'empreses fomenta la implantació de les franquícies per augmentar l'autoocupació

Dues cadenes comercials presentaran les seves possibilitats de negoci el proper 14 de març

El Centre d\'empreses fomenta la implantació de les franquícies per augmentar l\'autoocupació

El 14 de març, el Centre d'empreses Casa del Marquès acull una jornada de presentació de dues franquícies interessades a implantar el seu negoci al Masnou. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, i com a resposta a la voluntat de fomentar l'autoocupació, s'està treballant en programa d'accions que facilitin i promoguin el contacte entre persones interessades a crear el seu propi negoci i les empreses que ofereixen franquícies. Per  a aquestes actuacions, l'Ajuntament col·labora amb una de les empreses ubicades al Centre d'empreses: franquicies.cat. 

A la sessió del dia 14 de març (de 12 a 14 h), es presentaran les franquícies Beep i La fábrica del cartucho. Aquestes marques donen suport al franquiciat durant el procés d'emprendre: creació, ubicació del local, etc. A més, tenen un conveni amb una entitat bancària per finançar la inversió inicial (10.000 euros en el cas de La fábrica del cartucho i 20.000 euros en el cas de Beep).

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bacaria, consultor expert en franquícies i creador de la pàgina web franquicies.cat.

Comparteix

Facebook
Twitter
Google+

Etiquetes

No hi ha etiquetes.

Agenda