El Centre d’Empreses Casa del Marquès organitza una formació gratuïta anomenada 20 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica.  

Objectiu de la formació: En els últims anys estem sent receptors d’una gran quantitat de normatives que afecten a l’esfera del treball autònom. De tots els aspectes que regulen aquestes lleis, hi ha alguns que poden passar desapercebuts o que, fins i tot, poden quedar eclipsats per altres grans titulars però que, no obstant això, són aspectes que si no es coneixen no poden arribar a gaudir-se o evitar-se. Aquest taller tracta d’abordar aquestes qüestions problemàtiques perquè la persona autònoma estigui informada per endavant i, arribat el cas, sàpiga com actuar. Les persones participants trobaran resposta a dubtes que, en algun moment de l’operativa del seu dia a dia, s’han arribat a plantejar.

A qui va dirigida la formació: Persones empresàries o professionals autònomes amb la seva empresa en funcionament. Qualsevol persona interessada a aprofundir en les diferents temàtiques dels autònoms.

Durada: 8 hores

Dates: 7 i 9 de novembre

Horari: de 15.30 a 19.30 hores

Modalitat: Presencial al Centre d’Empreses Casa del Marquès

Inscriu-te aquí

Comparteix