Els propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85. Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa i treure’n, així, el màxim profit.

 

La periodista Bibiana Ballbè serà l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta cinquena edició, en l’acte inaugural que es farà el dimecres a la tarda a Can Lleonart. El segon dia es dedicarà exclusivament a una jornada intensa de treball amb una taula rodona molt prometedora, acompanyada d’una copa de vi de la DO d’Alella, en la què està prevista la participació del popular cuiner Fabián Martín, considerat el Ferran Adrià de la “pizza”.

 

Les Jornades clouran el 5 de maig amb una conferència a càrrec de Josep Jonàs, Director de la Unitat de Negoci de Fira de Barcelona. És el tercer any que els tres ajuntaments s’uneixen en una iniciativa iniciada l’any 2013 per l’Ajuntament d’Alella, sota el paraigües d’Alella Emprèn, que té per objectiu donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci. La participació a les diferents sessions és gratuïta però cal fer inscripció prèvia. Més informació a www.alella.cat/enlariat.

Comparteix