El proper 6, 7 i 8 de juny es celebrarà la sisena edició d’Enlaira’t, les jornades d’emprenedoria organitzades pels Ajuntaments d’Alella, El Masnou, Teià i enguany, a més, també per Montgat.

Enlaira’t és una idea de l’estudi Laboratori 8-85 que neix amb la finalitat d’impulsar el teixit empresarial i emprenedor de la zona i oferir, així, eines claus a partir de models d’èxit.

Al llarg d’aquests tres dies, les jornades estaran emmarcades dins el lema de les persones com a epicentre de l’activitat empresarial: des de l’empoderament intern fins a l’experiència del client en el procés de compra.
El fundador de Gestmusic i productor de televisió, Josep Maria Mainat, serà l’encarregat de donar el tret de sortida el dimecres 6 de juny amb una xerrada inspiracional als jardins de l’Hotel Arrey d’Alella on, a l’acabar, els assistents podran disfrutar de l’entorn amb una copa de vi d’Alta Alella.

El matí del dia següent, la jornada de treball es caracteritzarà per apropar els assistents a casos d’èxit reals i es visitarà l’espai CREA de La Ciutat de l’Aigua, un espai de treball basat en la co-creació i la col·laboració. Allà, el professor de l’MBI de l’EUNCET, Roc Fages, impartirà un workshop sobre la innovació en l’experiència del client amb la col·laboració de reptes plantejats per Aigües de Bracelona i SOREA.

A la tarda i al centre d’empreses de Casa del Marquès del Masnou, els tècnics de promoció econòmica dels quatre municipis organitzadors, es posaran a disposició dels assistents per assessorar els emprenedors i empresars dels diferents avantatges i ajuts els quals es poden acollir.

Al vespre es clourà la segona jornada amb una conversa entre Uriach i Som-hi Construcciones, dues empreses catalanes d’èxit que tenen integrades al seu ADN la seva aposta pel talent, la gestió de les persones i el treball en equip.

Per últim, el Mercat de Montgat serà l’emplaçament del tercer dia on, l’autor del llibre La empresa más feliz del mundo, David Tomás, aproparà les claus sobre la felicitat d’aquelles empreses que tenen un impacte positiu en la societat i en la vida de totes aquelles persones que hi treballen. Al finalitzar, es clourà l’edició amb un pica-pica per a tots els assistents i participants.

Seran, en definitiva, tres dies intensos dedicats a reflexionar sobre les noves tendències que transformaran les empreses del futur i que ajudaran als emprenedors i empresaris assistents a diferenciar-se de la competència des del talent, la innovació i l’experiència.

 

Inscripcions obertes a
www.enlairat.cat

Comparteix