El proper 15 de febrer es presentarà aquest programa al Centre d’Empreses Casa del Marquès

El Centre d’Empreses de la Casa del Marquès engega nova edició del programa Consolida’t, que realitza amb el suport de la Fundació Universitària Martí l’Humà i que ofereix  formació i assessorament als professionals autònoms per millorar i impulsar el seu negoci.

A través d’aquest programa les persones que hi participin rebran gratuïtament 13 hores d’assessorament o mentoria personalitzada, acompanyament personal per al desenvolupament i aplicació del pla d’acció durant 10 mesos i, també,  fins a 80 hores de píndoles formatives en tècniques i habilitats de gestió empresarial, adaptades a la realitat dels autònoms.

El programa està previst que s’iniciï a finals del mes de febrer i el proper dia 15 a les 14 h tindrà lloc la presentació pública a l’auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès. Podeu comunicar la vostra assistència a través del següent enllaç: https://forms.gle/zptQLea7PB7NQms86.

Qui hi pot participar?

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000€).
  • Treballadors i treballadores autònoms que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.
Comparteix