El Centre d’Empreses de la Casa del Marquès engega la programació d’una nova edició del programa Consolida’t, que realitza amb el suport de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

A través d’aquest programa s’ofereix gratuïtament un total de 13 hores d’assessorament o mentoria personalitzada, acompanyament personal per al desenvolupament i aplicació del pla d’acció durant 10 mesos i fins a 80 hores de píndoles formatives optatives en format presencial o online en tècniques i habilitats de gestió empresarial, adaptades a la realitat dels autònoms.

Qui hi pot participar?

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000 €).
  • Treballadors i treballadores autònoms que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.

El programa està previst que s’iniciï a finals del mes de febrer.

El proper 29 de gener de 2024 a les 14.00 h tindrà lloc la presentació pública del programa a l’auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès. Podeu comunicar la vostra assistència a través del següent enllaç: https://forms.gle/a4uqLpoAF6KDACSk6.

Comparteix