Fins al 10 de juliol, es poden presentar projectes per optar a la tercera edició de la convocatòria @elmasnou_jove 2015. Com en les anteriors edicions, la convocatòria pretén incentivar el foment de l’esperit emprenedor entre el jovent de la vila i l’aparició de noves iniciatives empresarials que siguin viables tècnicament i econòmicament.

Els premis estableixen una única categoria de participació: el Premi Emprenedor o Emprenedora Jove 2015, dotat amb un import econòmic de 6.000 euros, que s’haurà de destinar al projecte empresarial. Els emprenedors i emprenedores participants han de ser nascuts a partir de l’1 de gener de 1980 (inclòs), han de ser els principals impulsors del projecte empresarial i han de tenir almenys un 25% de participació de l’empresa. A més, no han de tenir el projecte empresarial en marxa o no han d’haver-lo posat en marxa abans de l’1 de gener de 2015, entre d’altres requisits que es poden consultar a les bases. Els projectes que optin als premis s’hauran de presentar a l’OAC, acompanyats del formulari que es pot obtenir aquí. Podeu llegir les bases completes.

A més, mentre el període de presentació de projectes estigui obert, es durà a terme un Taller per emprendre per a joves, per tal de fer-ne un acompanyament. El jurat valorarà haver realitzat aquests tallers que tindran lloc tots els dijous de 28 de maig al 25 de juny, de 17 a 20 hores (15 h), d’acord amb un itinerari de cinc sessions que acompanyen la realització d’un pla d’empresa. La formació tindrà lloc al Centre d’Empreses Casa del Marquès i és totalment gratuïta. Les places són limitades i cal inscripció prèvia que podeu fer aquí.

 

Comparteix