Fins al 21 de novembre, tant joves emprenedors com empreses de nova creació del municipi tindran l’opció de presentar els seus projectes i aconseguir un impuls econòmic per a la seva activitat. Aquesta és la funció principal tant del Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove2017 com de les subvencions adreçades a empreses de nova creació al Masnou.

D’una banda, es poden presentar projectes per optar a la cinquena edició de la convocatòria @elmasnou_jove2017. Com en les edicions anteriors, aquesta convocatòria pretén incentivar l’esperit emprenedor entre el jovent de la vila i l’aparició de noves iniciatives empresarials que siguin viables tècnicament i econòmicament. Els premis estableixen una única categoria de participació: el Premi Emprenedor o Emprenedora Jove 2017, dotat amb un import econòmic de 6.000 euros, que s’haurà de destinar al projecte empresarial. Els emprenedors participants han de ser residents al Masnou i no tenir més de 35 anys. A més, no han de tenir el projecte empresarial en marxa o no han d’haver-lo posat en marxa abans de l’1 de gener de 2017, entre d’altres requisits que es poden consultar a les bases. Els projectes que optin als premis s’han de presentar a l’OAC, acompanyats amb el formulari. Podeu llegir-ne les bases completes en aquest enllaç.

D’altra banda, durant les mateixes dates, també s’ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds adreçades a empreses de nova creació al Masnou. La quantia màxima de subvenció per a cada projecte presentat és de 3.500 euros i per optar-hi cal ser promotor d’un projecte que s’hagi posat en marxa entre l’1 de novembre del 2016 i el 31 d’octubre del 2017 (ambdós inclosos), i que el domicili social de l’empresa sigui al municipi del Masnou. Es poden consultar totes les condicions i els requisits per participar-hi a les bases específiques reguladores d’aquestes subvencions (enllaç).

Formularis normalitzats per a la presentació de sol·licitud de subvenció per a empreses de nova creació

–       Formulari subvencions adreçades a empreses de nova creació al Masnou

–       Pressupost d’inici de l’activitat (Annex 1) 

 

Formularis normalitzats per a la presentació de sol·licitud al V Premi d’emprenedoria El Masnou Jove

–        Formulari Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove

–         Declaració responsable

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el personal tècnic del Centre d’Empreses Casa del Marquès, a l’adreça de correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat o per telèfon al 93 540 43 32.

Comparteix