Des de la regidoria de Promoció Econòmica us informem que en data 14 de juny de 2019 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per inversions en locals que hagin realitzat els negocis ubicats al Masnou.

La dotació atorgada per a aquesta convocatòria és de 10.000 euros. Els beneficiaris podran obtenir una subvenció màxima individual de 1.500 € IVA exclòs.

Aquesta convocatòria podrà subvencionar les despeses elegibles realitzades, executades i pagades entre el dia 1/01/2018 i el 31/12/2019, ambdós inclosos.

La convocatòria d’ajuts és realitza per a les següents línies, d’acord a les línies contingudes a l’art. 4 de les bases específiques reguladores:

a) Línia 1. Inversions en locals.  L’objecte de les subvencions és fomentar la realització d’inversions per ampliació, adequació i millora de locals comercials, de serveis o industrials situats al terme municipal del Masnou, per tal de contribuir a la consolidació dels teixit productiu local i al desenvolupament econòmic i comercial del municipi.

 

La informació i documentació relativa a aquest tràmit la podreu trobar al catàleg de tràmits de la web de l’Ajuntament del Masnou (https://cataleg.elmasnou.cat/TramitsDestacats.aspx)

 

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu dirigir-vos al personal tècnic de la Casa del Marquès al telèfon 93.540.43.32 o per correu electrònic a l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat.

Comparteix