Dimecres, 10 d’agost, s’ha obert la convocatòria per la concessió de subvencions a persones emprenedores que hagin creat noves empreses al Masnou  des de l’1 de novembre de 2015 fins al 31 d’octubre de 2016.  A més de la recent creació, un altre dels  requisits per a poder optar a aquestes subvencions és que el projecte hagi generat com a mínim un lloc de treball d’una persona que estigués en situació d’atur prèviament. La subvenció serà del 50% del pressupost d’inici d’activitat, amb un màxim de 3.000 euros per persona beneficiària.  

L’atorgament de la subvenció es determinarà segons els criteris establerts en l’article 10 de les bases (http://casadelmarques.cat/documents.php). Per tal de presentar una sol·licitud s’haurà d’emplenar el formulari adjunt i presentar un pla d’empresa juntament amb la documentació relativa a la constitució de l’empresa i al lloc de treball creat.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2016. Per més informació podeu posar-vos en contacte amb el Centre d’Empreses Casa del Marques, al telèfon 93 557 17 70.

Comparteix