El passat dimecres 15 de febrer va tenir lloc la presentació d’una nova edició del programa Consolida’t a l’auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès.

Aquest programa es realitza amb el suport de la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) i ofereix formació i assessorament als professionals autònoms per millorar i impulsar el seu negoci.

La Regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Maria Llarás, va donar la benvinguda i va posar en valor que aquest programa ha tingut molt bona acollida i valoració per part de les persones que hi ha participat. Tanmateix, va esmentar que: “Des de la regidoria de Promoció Econòmica creiem que és bàsic per a l’èxit dels vostres negocis poder tenir un acompanyament en moments determinats per a fer créixer els vostres negocis, ja sigui per a fer canvis estructurals o millorar la gestió del dia a dia.”

Posteriorment, es va fer l’entrega de diplomes a persones que van participar en el programa en l’anterior edició i van explicar la seva experiència així com l’oportunitat que ha suposat per a l’impuls del seu negoci. Finalment, l’equip de la FUMH va explicar el programa i va resoldre els dubtes de les persones assistents.

El programa Consolida’t inclou 13 hores d’assessorament o mentoria personalitzada, acompanyament personal per al desenvolupament i aplicació del pla d’acció durant 10 mesos i, també, fins a 80 hores de píndoles formatives en tècniques i habilitats de gestió empresarial, adaptades a la realitat dels autònoms.

El programa està previst que s’iniciï a finals del mes de febrer.

Qui hi pot participar?

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000€).
  • Treballadors i treballadores autònoms que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.
Comparteix