LOTUS Estudi

Telèfon
644 962 530 – 93 540 76 51
Correu electrònic
info@lotusestudi.com
Web
https://www.lotusestudi.com
Sector
Informàtica i tic / Desenvolupament web / Agència comunicació digital
Activitat
Pàgines web, botigues online, allotjament, manteniment web, suport tècnic, comunicació digital, SEO, copywriting
Descripció

LOTUS Estudi és un petit estudi de creació digital. Ens apassiona crear pàgines web i botigues online, així com impulsar projectes des d’una estratègia de comunicació digital. Per això, acompanyem a emprenedors i empreses a destacar en internet!

Escoltem les teves necessitats, ens esforcem a conèixer el teu projecte i treballem de manera propera a tu. Ajudem a persones i empreses a crear o millorar la seva imatge en internet i presència digital per connectar amb el públic i ser més competitius.

Treballem el disseny i desenvolupament web, fent pàgines atractives i adaptables a tots els dispositius, oferim servei tècnic per temes web així com manteniment web i servei de hosting. Fem botigues online per ajudar-te a vendre en internet i també aplicacions per al teu negoci.

Per una altra banda podem ajudar-te a millorar el teu posicionament amb un treball puntual o pla de SEO i donar suport a les empreses en l’àmbit del marketing digital i creació /gestió de continguts tant per a webs com per xarxes socials.

Sense cap compromís, explica’ns què necessites i mirarem la millor manera de donar-hi solució!