Els ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana organitzen un espai de trobada per als professionals dels sectors de l’artesania i la creativitat per generar sinergies i inspirar a les persones per prendre accions positives als seus negocis creatius.

Sota el lema “Crea, emociona i connecta”, es durà a terme la segona edició de la trobada artesana i creativa al Baix Maresme, el 7 de juny de 2023 a Montgat. Aquesta trobada és un espai adreçat a professionals dels sectors de l’artesania i la creativitat, on es faciliten recursos pràctics, es generen sinergies, s’inspira i es motiva les persones perquè actuïn i prenguin accions positives aplicables als seus negocis creatius. A més a més, comptarà amb un equip de ponents de primer nivell i una presentació de l’obra artística i artesana creada col·lectivament.

El programa de la jornada comptarà amb converses, tallers, debats i dosis de creativitat. L’equip de ponents de primer nivell oferirà reflexions i coneixement sobre l’artesania i la creativitat de manera participativa i dinàmica. A més, hi haurà una presentació de l’obra artística i artesana creada conjuntament per persones artesanes i creadores locals a partir del repte artesanal participatiu sorgit a la primera edició de la trobada.

Per a les inscripcions i per a consultar el programa complet de la jornada podeu clicar aquest enllaç.

Comparteix