L’Ajuntament de El Masnou, a través del Centre d’Empreses de Casa del Marquès, amb la voluntat de donar suport al seu teixit empresarial i millorar la competitivitat del territori, vol posar a disposició de les empreses del municipi un servei d’assessorament individualitzat en eficiència i transició energètica.

 Arrel del contacte amb les empreses del municipi, s’ha detectat que un dels factors cabdals pel creixement d’aquestes és la recerca de vies alternatives al cost de l’energia o, si més no, la de facilitar eines que permetin un estalvi energètic en el seu funcionament del dia a dia. Amb aquest objectiu, sumat a la voluntat de formar part d’una transició energètica més verda, els assessoraments tindran les següents característiques:

  •  Període d’execució: d’octubre a desembre del 2023.
  • A qui va dirigit? A totes les empreses de El Masnou.
  • En què consisteix? En una diagnosi energètica que inclou una visita física per analitzar les característiques tècniques i recollir dades, l’anàlisi de les dades obtingudes, i un informe de resultats. Per a aquelles empreses que ja disposin d’una diagnosi energètica prèvia o que ja tenen un pla d’acció definit es proposa un servei d’acompanyament en accions d’eficiència energètica o renovables a concretar amb l’equip tècnic.

 Els assessoraments s’assignaran per ordre d’inscripció i s’executaran fins a finalitzar el pressupost.

 Si hi esteu interessats, podeu realitzar la vostra inscripció a través del següent enllaç: https://forms.gle/8UtgybRdoSeXb3X17

 Apunteu-vos ‘hi!

Comparteix