PUBLICADA LA CONVOCATÒRIA PER A PRESENTAR SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A ENTITATS I EMPRESES DE COMERÇ, SERVEIS, ARTESANIA I MODA DEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (CCAM)

El proper 16 de juny de 2022 s’obre el termini per a presentar sol·licitud de subvenció en el marc d’aquesta convocatòria.

Les persones beneficiàries podran optar a les següents línies:

  • Programa 1. Programa de suport a les entitats representatives del sector del comerç.
  • Programa 2. Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, fires, artesania i moda.
  • Programa 3. Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses.
  • Programa 4. Programa de suport a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments.
  • Programa 5. Programa de suport als municipis en l’àmbit del comerç.
  • Programa 6. Programa de suport a la creació i definició de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUS)

Si sou un negoci dedicat al comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer o parades de mercats municipals, ja sigueu autònom/a o una empresa, us pot interessar optar al programa 3 o 4. Alhora, si desenvolupeu la vostra activitat des d’un mercat de venda no sedentària us podeu acollir al programa 3. El període d’execució de l’acció objecte de subvenció s’ha de realitzar de manera efectiva durant l’any 2022.

Us fem arribar la presentació dels ajuts que va realitzar la CCAM per a facilitar-vos la identificació de la línia a la que podeu optar, qui hi pot optar,  l’import al que podeu optar i les despeses que són subvencionables en el marc de cadascun dels programes.

Us facilitem alhora les bases reguladores d’aquests ajuts i la convocatòria publicada per a poder consultar els aspectes específics d’aquests ajuts i que no es troben detallats a la presentació.

Informar-vos que el termini per a la presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 i acaba a les 14:00 hores del dia 13 de juliol de 2022, a excepció del Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments que comença a les 9:00 hores del mateix dia 16 de juny de 2022 i fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2022.

Veure més

 

Comparteix