El proper dia 26 de febrer de 2020 a les 09.00h comença el TALLER PER EMPREDRE a les nostres instal.lacions del Centre d’Empreses Casa del Marquès.

 

Aquest taller consta de les seguents formacions:

  1.  Inspira’t en 21 models de negoci i fes el teu CANVAS (26/02, 27/02 i 04/03)
  2.  Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci (28/02)
  3.  Com posar el preu als meus productes o serveis (03/03)
  4.  Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci (05/03 i 06/03)

 

  •  Inspira’t en 21 models de negoci i fes el teu CANVAS (26/02, 27/02 i 04/03)

Entendre i conèixer com funciona el Business Model Canvas, a través de l’anàlisi dels patrons de models de negoci i de 21 models de negoci reals.
Adquirir els coneixements i les habilitats sobre el Business Model Canvas per definir i aprendre a replantejar la nostra proposta de valor del propi model de negoci.

 

  •   Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci (28/02)

Proporcionar una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. S’explicarà quina és la informació crítica, quines fonts d’informació estan disponibles i fem possible una anàlisi àgil, ràpida i molt útil, per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci.

 

  •  Com posar el preu als meus productes o serveis (03/03)

Sessió formativa per aprendre a aplicar diferents sistemes per determinar el preu de venda, entendre les formules per fixar els preus dels productes o i calcular el marge brut comercial. Aquesta decisió es determinant en la viabilitat de la idea de negoci.

 

  • Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci (05/03 i 06/03)

L’objectiu del taller és acostar la mecànica dels impostos als petits empresaris/àries, per tal que a través de la pràctica coneguin millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent o juntament amb les seves gestories, una millor planificació de la seva tributació.

 

Aquesta acció formativa s’adreça a:

Emprenedors/es que volen posar en marxa un negoci i/o volen fer el seu pla d’empresa i no saben per on començar

 

Activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Comparteix