Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el que existeix una històrica relació de cooperació, una delegació de l’Ajuntament de Chefchaouen, al Marroc, ha visitat el Centre d’Empreses Casa del Marquès. La visita s’emmarca en un recorregut per tres vivers d’empresa, l’Àgora de Vilafranca del Penedès, el TecnoCampus de Mataró i el nostre, recomanats tots ells per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu de la visita ha estat recollir les diferents experiències sobre el funcionament intern, la distribució d’espais, les accions de comunicació i altres aspectes de gestió interna dels vivers, ja que tenen la intenció de crear un espai de dinamització empresarial en el seu municipi.    

Durant tota la visita al Centre d’Empreses Casa del Marquès, el regidor Abdelkrim Benyacoub i els dos tècnics que l’acompanyaven, juntament amb dos representants de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, van ser guiats pel regidor de Promoció Econòmica Joaquim Fàbregas i les tècniques del centre.

Comparteix