Us convidem a la primera edició de la Fira Maresme EcoConstruïm a Cabrera de Mar, a les instal·lacions d’EcoHub, el pròxim 27 d’abril. Aquest esdeveniment té com a objectiu convertir-se en el punt de trobada per als professionals de l’edificació i de l’obra, reunint alhora a les empreses vinculades amb la cadena de valor del sector de la construcció.

Serà un espai per conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes d’innovació i sostenibilitat i descobrir les noves solucions que estan canviant el futur de la construcció.

L’objectiu de la fira és el de convertir-se en el punt de trobada per als professionals de la cadena de valor de la construcció i donar a conèixer la innovació en sistemes d’industrialització, digitalització i solucions en sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que incrementaran la competitivitat i transformació de l’ecosistema de la construcció del Maresme.

La Fira acollirà més de 300 professionals del sector, amb 28 firmes expositores i més de 20 intervencions expertes que exposaran i intercanviaran la seva visió sobre cap a on ha de discórrer la transformació del model productiu que ja empren el sector, amb exemples i casos d’estudi on l’accés als fons NextGenerationEU, pot ajudar a fer front als reptes que el sector té al davant, sobretot en matèria de sostenibilitat i digitalització.

Si vols assistir-hi, cal que tramitis la teva inscripció a través d’aquest enllaç.

Esperem la vostra assistència.

 

Comparteix