Emprenedoria

El Servei de Creació d’Empreses de la Unitat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou té com a objectiu fer difusió de la cultura emprenedora i donar suport a les persones emprenedores en la posada en marxa del seu projecte empresarial.

Com a suport per a la creació d’empreses, assessorem a les persones emprenedores en l’anàlisi de tots els conceptes clau a l’hora d’engegar un projecte empresarial (formes jurídiques, definició dels productes o serveis, canals de comercialització, recursos necessaris, normatives específiques…) per tal de conèixer i analitzar la viabilitat del projecte empresarial.

Si voleu rebre assessorament, us podeu posar en contacte amb el Servei de diferents maneres:

  • Demanant cita prèvia al telèfon 93 540 43 32 o a través del correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat
  • Omplint el formulari que trobareu a l’apartat “Assessora’t” de la plataforma web de la Xarxa Catalunya Emprèn, en aquest enllaç. Prèviament, heu de cercar l’Ajuntament del Masnou com a entitat d’assessorament.

Aquest és un servei subvencionat pel Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Programes per a Emprenedoria

Xarxa Catalunya Emprèn

Fes sortir l’empresa que portes dins

Punt PAE

La Casa del Marquès és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), servei que permet de manera telemàtica realitzar tots els tràmits administratius per a la constitució d’una empresa

Cultura Emprenedora a l’Escola

Un projecte que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques a l’escola

Notícies d’Emprenedoria

EL CENTRE D’EMPRESES CASA DEL MARQUÈS CELEBRA EL DESÈ ANIVERSARI
EL CENTRE D’EMPRESES CASA DEL MARQUÈS CELEBRA EL DESÈ ANIVERSARI

El Centre d’Empreses Casa del Marquès ha complert deu anys impulsant l’economia local mitjançant els serveis i les instal·lacions que aquest equipament municipal posa a disposició de les empreses i emprenedors del Masnou. A grans trets, alguns dels serveis s’adrecen a...

Comparteix