Emprenedoria

El Servei de Creació d’Empreses de la Unitat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou té com a objectiu fer difusió de la cultura emprenedora i donar suport a les persones emprenedores en la posada en marxa del seu projecte empresarial.

Com a suport per a la creació d’empreses, assessorem a les persones emprenedores en l’anàlisi de tots els conceptes clau a l’hora d’engegar un projecte empresarial (formes jurídiques, definició dels productes o serveis, canals de comercialització, recursos necessaris, normatives específiques…) per tal de conèixer i analitzar la viabilitat del projecte empresarial.

Si voleu rebre assessorament, us podeu posar en contacte amb el Servei de diferents maneres:

  • Demanant cita prèvia al telèfon 93 540 43 32 o a través del correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat
  • Omplint el formulari que trobareu a l’apartat “Assessora’t” de la plataforma web de la Xarxa Catalunya Emprèn, en aquest enllaç. Prèviament, heu de cercar l’Ajuntament del Masnou com a entitat d’assessorament.

Aquest és un servei subvencionat pel Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Programes per a Emprenedoria

Xarxa Catalunya Emprèn

Fes sortir l’empresa que portes dins

Punt PAE

La Casa del Marquès és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), servei que permet de manera telemàtica realitzar tots els tràmits administratius per a la constitució d’una empresa

Cultura Emprenedora a l’Escola

Un projecte que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques a l’escola

Notícies d’Emprenedoria

EMPRÈN AMB ÈXIT TALLERS PER CONSOLIDAR EL TEU PLA D’EMPRESA
EMPRÈN AMB ÈXIT TALLERS PER CONSOLIDAR EL TEU PLA D’EMPRESA

El programa EMPRÈN AMB ÈXIT. TALLERS PER A CONSOLIDAR EL TEU PLA D’EMPRESA, que és totalment gratuït, està dirigit principalment als i les joves que tenen 35 anys o menys i que volen optar al Premi d’emprenedoria jove del Masnou que es convocarà en els pròxims mesos....

Comparteix