Empresa

El servei de consolidació d’empreses de la Unitat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou té com a objectiu proporcionar eines per afavorir la consolidació i en creixement de les noves empreses.

Si voleu rebre assessorament, us podeu posar en contacte amb el Servei:

 

Programes per a empreses

Programa Reempresa

El programa Reempresa facilita la cessió d’empreses a persones emprenedores que vulguin continuar l’activitat, oferint-los assessorament personalitzat i una borsa a Internet d’empreses que se cedeixen.

Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

Programa del Servei d’Ocupació de Catalunya

Consolida’t

El Programa Consolida’t dona suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom per al desenvolupament econòmic local i del territori més proper.

Notícies per a empreses

Nova edició del programa Consolida’t
Nova edició del programa Consolida’t

El Centre d’Empreses de la Casa del Marquès engega la programació d’una nova edició del programa Consolida’t, que realitza amb el suport de la Fundació Universitària Martí l’Humà. A través d’aquest programa s’ofereix gratuïtament un total de 13 hores d’assessorament o...

NOVA GUIA EN LÍNIA D’EMPRESES I COMERÇOS DEL MASNOU
NOVA GUIA EN LÍNIA D’EMPRESES I COMERÇOS DEL MASNOU

L'Ajuntament convida els negocis de la vila a figurar al nou directori i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania El Centre d’Empreses Casa del Marquès ha posat en marxa un nou directori, una guia en línia del teixit comercial i empresarial del...

Comparteix