El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org). És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres,en la que aquests volen cedir-la en funcionament, per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació.

Des del punt d’atenció de l’Ajuntament del Masnou situat al Centre d’Empreses de la Casa del Marquès oferim aquest servei als municipis d’Alella, Montgat, Teià, Tiana i el Masnou en el marc de la col·laboració que tenim establerta amb els respectius ajuntaments.

Si ets una persona empresària:

T’oferirem, de forma gratuïta, assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Si ets una persona reemprenedora:

T’oferirem,de manera gratuïta, assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

 

Et convidem al Cafè Virtual de la Reempresa perquè coneguis en detall el programa. Si ets una persona empresària la teva cita és el 17 de juny de 2021 a les 10.30 h. i si ets una persona reemprenedora la teva cita serà el 17 de juny de 2021 a les 11.30 h.

 

Pots assistir a la sessió presencialment a l’aula 3 de l’Edifici Centre (carrer Itàlia número 50, 1 planta) o telemàticament. Confirma la teva assistència a través de la bústia: casadelmarques@elmasnou.cat

 

Comparteix