La Cooperativa Ginkgo va esgotar tots els seus productes a la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou d’enguany

El passat 25 de maig, va tenir lloc la cloenda del programa Cultura Emprenedora a l’Escola 2021-2022, que ha dut a terme l’alumnat de l’Escola Ocata amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou. Durant l’acte, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Llaràs, i la regidora d’Educació, Cristina Ramos, van fer entrega dels diplomes acreditatius als alumnes i les alumnes participants.

Durant aquest curs escolar, l’alumnat de 5è de primària ha creat la cooperativa Ginkgo, dedicada a l’elaboració de punts de llibre, llibretes i d’altres productes elaborats amb paper que han reciclat ells mateixos, a través d’un laboriós procediment après a classe. El projecte de la cooperativa d’enguany, va culminar amb la venda dels productes fabricats a la darrera edició de la Fira Comercial i Gastronòmica, celebrada els dies 7 i 8 de maig. Els seus productes van tenir tant d’èxit, que es van esgotar en un dia. Part dels beneficis aconseguits per la venda dels productes, seran lliurats a l’associació cultural La Mina del Masnou.

L’Escola Ocata participa en el projecte CuEmE des de 2014, programa impulsat per la Diputació de Barcelona que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de l’escola, l’administració local, les empreses i altres entitats de la seva localitat.

Comparteix