El 6 de març s’inicia el termini per a presentar les sol·licituds als ajuts municipals per a aquest 2023.

El passat 23 de febrer de 2023, la Junta de Govern Local va aprovar una nova convocatòria d’ajuts destinades a fomentar l’economia local i a consolidar el teixit productiu, així com a impulsar el mercat de treball al municipi durant aquest 2023. La convocatòria, que tindrà una dotació total de 77.000 euros, inicia el termini per presentar les sol·licituds el dilluns 6 de març i finalitzarà el dimarts 18 d’abril de 2023, un cop s’ha publicat l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), avui, 3 de març de 2023.

Les persones interessades poden concórrer a les línies d’ajut següents:

  • Línia 1. Inversions en locals: L’objecte de les subvencions és fomentar la realització d’inversions per ampliació, adequació i millora de locals comercials, de serveis o industrials situats al terme municipal del Masnou, per tal de contribuir a la consolidació del teixit productiu local i al  desenvolupament econòmic i comercial del municipi.
  • Línia 2. Establiment i posta en marxa d’activitats empresarials: L’objecte de les subvencions és fomentar l’autoocupació i l’emprenedoria al Masnou mitjançant l’atorgament de subvencions a persones físiques o jurídiques que hagin posat en marxa una nova activitat empresarial al municipi. 
  • Línia 3. Creació d’ocupació. L’objecte de les subvencions és afavorir la contractació laboral de persones en situació d’atur, inscrites al Servei Local d’Ocupació (SLO) de l’Ajuntament del Masnou per empreses del municipi.
  • Línia 4. Promoció comercial i digitalització: L’objecte de les subvencions és impulsar actuacions que contribueixin a la millora dels mecanismes de promoció comercial per a la captació de clients, i en particular la participació en esdeveniments firals al Masnou, i a la digitalització dels negocis del municipi.

Les empreses o empresaris/àries beneficiàries d’aquests ajuts poden presentar un sol·licitud per a cadascuna de les línies i poden optar als imports màxims individuals de subvenció:

Linia 1  Quantia màxima individualitzada:  1.500

Linia 2  Quantia màxima individualitzada:  3.000

Linia 3  Quantia màxima individualitzada:  1.500

Linia 1  Quantia màxima individualitzada:  1.500

Podeu consultar tota la informació i la documentació relativa al tràmit en aquest enllaç.

El proper dilluns 13 de març a les 14.30h es realitzarà una sessió informativa sobre la convocatòria a l’auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès. Cal inscripció prèvia a casadelmarques@elmasnou.cat o al 93 557 17 70.

Per qualsevol dubte o aclariment en relació a aquesta convocatòria podeu posar-vos en contacte directament amb el personal tècnic de Promoció Econòmica a l’adreça de correu  casadelmarques@elmasnou.cat.

Comparteix