Entre el dimecres 11 i el divendres 13 s’estan duent a terme les jornades Enlaira’t, organitzades pels Ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85 amb l’objectiu de promoure l’empresa, l’emprenedoria i els nous projectes emergents. La inauguració va tenir lloc la tarda de dimecres a Can Lleonart (Alella) a càrrec de l’actor, cantant i presentador, Joan Dausà, qui va explicar les novetats de l’edició d’enguany i va parlar de la seva experiència professional. Durant la presentació, tant l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, com les regidores de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou, Sílvia Folch, i d’Emprenedoria de l’Ajuntament d’Alella, Glòria Mans, van voler desitjar unes bones jornades a les persones assisstents.

Aquestes trobades, que inclouen conferències, taules rodones, seminaris i sessions de workshop de la mà de grans professionals de l’àmbit formatiu i empresarial, clouran el divendres 13 al Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou. L’acte acollirà la conferència a càrrec del catedràtic d’Economia Financera Oriol Amat, i un dinar al Parc del Llac amb les empreses assistents

Hereves de la iniciativa Alella Emprèn, sorgida al municipi l’any 2013, les jornades s’adrecen a empreses i professionals de la zona i d’arreu de Catalunya. L’objectiu fonamental és assessorar, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci per a les empreses i persones emprenedores de la zona..

Més informació a la pàgina de les Jornades: www.enlairat.cat

Comparteix