El Centre d’Empreses de la Casa del Marquès engega la programació d’una nova edició del programa Consolida’t, que realitza amb el suport de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

A través d’aquest programa s’ofereix gratuïtament un total de 13 hores d’assessorament o mentoria personalitzada, 8 hores en càpsules formatives obligatòries sobre aspectes fiscals, compte de resultats i tresoreria, i unes càpsules formatives de curta durada complementàries vinculades a aspectes clau per a la gestió empresarial (gestió de l’activitat econòmica, administració de l’activitat, gestió comercial i atenció al client, màrqueting digital, gestió del temps, creixement personal, treball en xarxa, elaboració de pressupostos i gestió econòmica).

Qui hi pot participar?

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000 €).
  • Persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora i volen dur a terme un nou projecte empresarial.

El programa està previst que s’iniciï a finals del mes de febrer.

El proper 15 de febrer de 2022 a les 14.00 h tindrà lloc la presentació pública del programa en format telemàtic. Podeu comunicar la vostra assistència a través de la bústia de correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat. Posteriorment us farem arribar l’enllaç a la connexió i els formularis d’inscripció formal al programa.

Per a més informació, podeu consultar el full de mà del programa

Comparteix