Del dilluns 23 al divendres 27 de març s’ha realitzat el programa d’activitats d’Enlaira’t, jornades d’emprenedoria d’Alella, el Masnou i Teià. Han estat 5 dies intensos: la inauguració de les jornades per part dels tres Ajuntaments, 5 conferències, 3 workshops, 4 micròfons oberts, 4 taules rodones i la cloenda institucional, enològica i literària.

Enlaira’t ha estat un espai ideal per compartir coneixements i experiències i per aconseguir nous contactes per a futures col•laboracions. Els temes tractats han estat molts, s’ha parlat de creativitat, innovació, exploració de mercats, franquícies, negocis gastronòmics, reconstrucció de marca i projecció empresarial, tecnologia, cultura col·laborativa, co-branding, màrqueting d’influència, valors d’emprendre, emprenedoria artística, marca pròpia, reinvenció i evolució professional, intel·ligència emocional i treball creatiu en equip.

En aquesta tercera edició, hem pogut sentir i aprendre de 6 conferenciants (Marc Bonavia de SIT Mobile, Albert C. Mikkelsen de WEJ, Albert Castellón de Moritz, Jesús Oliver de Wow Time Media, Mando Liussi d’Inesdi i Incúbame i Marta Martí de SHAKeON), 6 dinamitzadors de tallers (Jordi Bacaria de Franquícies.cat, Xavier Vallhonrat de l’associació de franquícies, Mery Viñas de Beecome, Ulla Oyrer de Coach2Me, Sònia Pujol de Pujol Advocats i Imma Pulido de Ippae i CEL Working), 15 emprenedors (Marina Planas de Bon & Petit, Manel Sarasa de WineisSocial, Ronny Mordoh d’UDON, Marc Sallent d’AudioSnaps, Anna Cañadell de Tryp4Real, Blai Carandell d’Ôasys, Ernest Costafreda de Costalamel, Sílvia Langa de The Wallery, Javi i Albert de Miss Wood, Noelia Asensi d’Streettoo, Maria Almenar del blog “Tendencias al dente”, Xavi i Esteban de Venga Monjas i Víctor Guixer, productor musical i business development manager), 4 moderadors (Carles Cuní, Josep Maria Valero, Carlota Fàbregas i Abel Folk) 1 sommelier (Rosa Vila), 1 actor (Mark Ullod) i 1 assistent de sommelier (Eli Vidal). Tots ells han compartit els seus coneixements, les seves experiències i els seus consells amb les persones participants a les diferents activitats de les jornades d’emprenedoria.

Les regidories de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d’Alella, el Masnou i Teià estem molt satisfetes del desenvolupament d’Enlaira’t i volem agrair públicament la feina de gestió de les jornades a Laboratori 8-85, la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la participació dels partners Blanquerna-Universitat Ramon Llull, Incúbame i Aijec i dels media partners ble (barcelona loves entrepreneurs), Imagine Creativity Center, SocialSlang i Via Empresa i el suport dels patrocinadors Garden Arenas, Club Nàutic el Masnou, restaurant el nou Antigó, Alella Vinícola, Alta Alella Privat i l’associació Alella Negocis.

També aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que han participat a les diferents activitats. Desitgem que hagueu tret el màxim de profit i que pogueu posar en pràctica tot allò que hagueu après. 

 

Comparteix