Des del dilluns 23 fins al divendres 27 de març es fa un complet programa d’activitats que té per objectiu facilitar l’intercanvi de coneixements entre experts i emprenedors i altres persones que estan pensant posar en marxa un negoci o canviar d’activitat professional. Totes les sessions són gratuïtes i obertes a tothom. Podeu consultar el programa, els ponents i fer les inscripcions a través de la web d’Enlaira’t.

Fa dos anys l’Ajuntament d’Alella va iniciar aquestes jornades destinades a persones emprenedores amb el nom “Alella Emprèn!”. Enguany els Ajuntaments del Masnou i de Teià han decidit sumar-se a l’organització del projecte, per aquesta raó es va decidir canviar el nom de les jornades, que a partir d’aquest any passen a anomenar-se “Enlaira’t”.

Aquest projecte, que gestiona l’empresa Laboratori 8-85, manté els mateixos objectius que es van impulsar amb la seva creació l’any 2013: donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci.

Les jornades tindran com a escenari diferents equipaments dels tres municipis, inclouen conferències amb reconeguts professionals de diferents àmbits, workshops i taules rodones amb emprenedors que han fet del seu somni una realitat.

En aquesta tercera edició, les jornades d’emprenedoria han decidit centrar la mirada en la creativitat, vista des de diferents àmbits i perspectives, i compten amb la col·laboració de més d’una trentena de ponents. Enguany participen entre d’altres, Albert Castellón, conseller de Moritz; Jesús Oliver, de Wow Time Media; Mando Luissi Depaoli, de Incúbame; Marta Martí, Emprendesarios; Jordi Bacaria, de Franquícies.cat; Mery Viñas, de Beecome.

La sessió inaugural serà el dilluns 23 de març a les 11.30h a Can Lleonart. Seguidament, Marc Bonavia, president de l’AIJEC, i Albert C. Mikkelsen, cofundador i CEO de WEJ, donaran el tret de sortida a les jornades amb la conversa “Innovar en un mercat per explorar”. Les conferències, sessions de treball i taules rodones es desenvoluparan a Can Lleonart, Can Manyé, Garden Arenas i Alella Vinícola d’Alella; Centre d’Empreses Casa del Marquès, Biblioteca Joan Coromines, Club Nàutic del Masnou; i Biblioteca de Can Llaurador i restaurant Nou Antigó de Teià.

Les jornades finalitzen el divendres 27 de març a les 19h amb “El plaer dels sentits”, un tast de vins i harmonies amb la sommelier Rosa Vila i l’actor Mark Ullod, que es farà a la Casa del Marquès del Masnou.

 

Comparteix