Benvolgut,

Benvolguda,

 

L’estat d’alarma decretat el 14 de març de 2020 amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19 ha marcat un abans i un després en el dia a dia dels negocis del Masnou.

Si bé alguns de vosaltres us vau veure obligats a tancar a partir d’aquella data, d’altres, declarats com a essencials, us heu hagut de mantenir oberts.

A partir del dia 4 de maig de 2020 s’ha iniciat un pla de desescalada i ja es permet l’obertura d’alguns negocis amb unes condicions molt concretes pel que fa a l’exercici d’aquestes activitats econòmiques, mesures de seguretat i de prevenció.

Des de l’Ajuntament del Masnou volem conèixer de ben a prop com s’està produint aquesta desescalada al nostre municipi, com esteu vivint aquesta reobertura, tant els que ja en la fase inicial vau poder obrir els vostres establiments com els que encara no ho podeu fer, quins aspectes us preocupen i quines dificultats us esteu trobant en l’aplicació de les mesures que es van aprovant.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament del Masnou, a fi de veure l’impacte que ha provocat la crisi sanitària per la COVID-19 en els vostres negocis i com s’està produint la desescalada, ha elaborat aquesta enquesta que us fem arribar.

La vostra participació és important perquè ens ajudareu a fer-nos una idea més ajustada de la situació real del teixit productiu del nostre municipi en l’escenari actual.

 

Per participar només heu de clicar en aquesta enquesta

 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica a l’adreça electrònica p.economica@elmasnou.cat.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

 

Rebeu una cordial salutació.

 

Sílvia Folch i Sànchez

Regidoria de Promoció Econòmica

 

 

Comparteix