El dia 23 de novembre va tenir lloc la primera sessió del Programa de capacitació col·laborativa “Connecta’t amb el Centre d’Empreses Casa del Marquès”, un nou programa dissenyat des de l’Ajuntament del Masnou amb l’objectiu d’impulsar la col·laboració mútua entre les empreses allotjades i domiciliades a l’equipament i per fer visible la seva activitat a les persones emprenedores ateses pels serveis de Promoció Econòmica i les empreses en funcionament del Masnou i els municipis propers del Baix Maresme.

Amb aquest programa es vol promoure l’intercanvi de coneixements, experiències pràctiques i iniciatives innovadores entre les empreses allotjades i domiciliades. Alhora, se’ls ofereix l’oportunitat de proposar accions formatives o sessions de divulgació de matèries d’interès per a altres empreses o persones emprenedores del Masnou i rodalia que s’adrecen al Servei de Promoció Econòmica del Centre d’Empreses de la Casa del Marquès.

Aquesta primera sessió, en què han participat nou empreses, ha comptat amb dues sessions de divulgació de 45 minuts cadascuna, dirigides en aquesta ocasió a les empreses allotjades i domiciliades del Centre:

  • “Estratègies finaceres desconegudes per a les PIME”, a càrrec de l’assessor financer, Jordi Matas.
  • “Aspectes legals bàsics del teu negoci digital”, a càrrec de Víctor Rosselló, advocat.

S’ha establert una periodicitat trimestral per a sessions futures, que es realitzaran el tercer dimarts de cada mes. La propera sessió serà el mes de març i en aquesta ocasió s’obrirà a la ciutadania i s’adreçarà a persones emprenedores i empreses del Masnou i municipis propers.

Comparteix