El dilluns 23 de març a les 17h al Centre d’Empreses Casa del Marquès es va presentar Franquícies.cat, el primer portal d’expansió de franquícies a Catalunya escrit íntegrament en català.

Durant l’acte van intervenir el Sr. Jordi Bacaria, Director de J3B3 Economics i Co-fundador de Franquícies.cat i el Sr. Xavier Vallhonrat, President de l’Associació Espanyola de Franquiciadors.

Aquest serà el millor portal per posar en contacte emprenedors catalans amb marques franquiciadores interessades en expandir-se en el territori català.

El Centre d’Empreses Casa del Marquès és la seu social d’aquesta nova plataforma per a la promoció econòmica de les persones i els municipis de Catalunya. Aquesta eina destaca per la facilitat que suposa trobar oportunitats de negoci a zones concretes del territori català.

A partir d’ara, els emprenedors catalans que vulguin trobar marques franquiciadores que tenen interès en implantar-se a una zona determinada, disposaran d’aquesta excel·lent plataforma.

Us convidem a visitar el portal web i compartir la bona notícia amb les persones emprenedores que conegueu: www.franquicies.cat.

 

Comparteix